Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс 30 мъниста

Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс 30 мъниста

Какво представлява Natrol BioBeads Probiotic Acidophilus?
Милиони микроорганизми обитават всяка част от нашия организъм. Те са разположени по устната кухина, в стомаха и червата, в половите и пикочните пътища. Всички те оформят цялостната вътрешна екосистема в организма, а когато настъпи дисбаланс на нормалната микрофлора, той рефлектира върху имунната система и води след себе си редица заболявания, много от тях съпроводени с остри възпаления, гастроинтестинални инфекции, болки в стомаха, запек, улцерозен колит, хранителни натравяния и алергии, ракови образувания и други.
За нивата на „добрите“ бактерии в организма ни се грижат пробиотиците. Те представляват пресъздаване на естествените млечнокисели бактерии известни с латинските наименования: Lactobacillus и Bifidobacter. От тяхната функция зависи здравето на човека.
Важно при пробиотичните бактерии е тяхната способност да преминават безпроблемно през горната част от стомашно-чревния тракт и попадайки в него да окажат нужната съпротива срещу гнилостните процеси.
Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс оказва положително въздействие над човешкия организъм, като спомага за производството на важни ензими. Пробиотичните бактерии не присъстват постоянно в човешката флора и добавянето им в храната като допълнение е нужно, за постигане на желани положителни резултати.
 

Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс е тройна формула, преминаваща през три биофази.
•    Първата биофаза е базирана върху целево освобождаване и осигуряване на защита на микрофлората.
•    Втората биофаза осигурява безпроблемното преминаване на мънистата през киселата среда в стомаха и така остават невредими.
•    Третата биофаза е свързана с освобождаване на патентована формула от пробиотици, които оказват благоприятно въздействие върху храносмилателната система и имунитета.

Начин на употреба:

1 мънисто дневно.

 31,99 лв


Сподели във Facebook